2022-01-20 08:18:03• hírek • Fizetett tartalom

Jó hír a jogosítványszerzés előtt állóknak: a Korall Klinikán is lehetőség lesz a kötelező orvosi vizsgálatok elvégzésére

Mindazon személyeknek, akik B kategóriás jogosítványszerzés előtt állnak, kötelező módon orvosi vizsgálatokon kell átesniük, hiszen csak így bizonyíthatják, hogy nem csak elméleti és gyakorlati tudásukat illetően állnak készen a vezetésre, hanem egészségügyi állapotuk is megengedi ezt.

Annak érdekében, hogy megkönnyítsék a sofőraspiránsok ügyintézését, a Szatmár megyeiek által már jól ismert Korall Klinika újabb szolgáltatással bővíti eddig sem szűk palettáját, február 1-től ugyanis már a klinikán is el lehet végezni a fentebb említett kötelező orvosi vizsgálatokat. Ez azt jelenti, hogy a szemészeti, az orr-fül-gégészeti, a sebészeti, a neurológiai, a belgyógyászati és a pszichiátriai konzultáció elvégzésére is lehetőség lesz. A Korall Klinika természetesen nem csak azokat várja, akik első alkalommal szereznek B kategóriás jogosítványt, hanem azokat is, akik az okmány lejártával újítani szeretnék azt.


A klinika új szolgáltatását február 1-től egyelőre minden kedden és csütörtökön lehet igénybe venni, 12 órától 13:30-ig, viszont amennyiben igény mutatkozik rá, a hét többi napjára is kibővíthetik a programot. Előjegyzésért és további információkért tárcsázza a 0361 412 037-es vagy a 0361 800 820-as telefonszámot, vagy látogasson el személyesen a Korall Klinikára, melyet Szatmárnémetiben az Eroii Revoluţiei tér 22. szám alatt talál meg. 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: